P & B Autocleaning | Aanbrengen coating
Door het aanbrengen van een lakverzegeling of coating, is uw auto beschermd tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf. Van strooizout en pekel in de winter tot boomhars in de zomer. Een coating is werkelijk de neus van de zalm, het maakt uw wagen zo goed als nieuw.
coating, lakverzegeling, auto, nieuw
15533
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15533,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15697
 

Aanbrengen coating

Categorie
Exterieur
Tags
bescherming, ceramic, coating, glasscoating, lakverzegeling, nanocoating
Over dit project

Door het aanbrengen van een lakverzegeling of coating, is uw auto beschermd tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf. Van strooizout en pekel in de winter tot boomhars in de zomer. Een coating is werkelijk de neus van de zalm, het maakt uw wagen zo goed als nieuw.  PB Autocleaning geeft u graag vrijblijvend advies op maat welke type coating uw auto nodig heeft.

 

Maak gerust een afspraak ter plaatse en we geven u de nodige uitleg voor elke type auto. De prijs is afhankelijk van de  leeftijd van de auto, de grootte en de staat van de wagen.  Er zijn verschillende coatings mogelijk: ceramic coating, nanocoating, glasscoating, enz…  Een coating moet voorafgegaan worden door verschillende behandelingen zoals wassen, kleien,  polijsten en ontvetten.

 

Deze behandeling is zeer arbeidsintensief maar geeft een prachtig resultaat. Prijzen zijn op maat en starten vanaf 600 euro voor kleine wagens, 700 euro voor middelgrote wagens en 800 euro voor grote wagens.